Tuesday, April 21, 2009

jom main nyorok-nyorok?

.ha ni nk citer kat korang..budak2 nk kena belasah..huhuh..
kisah terjadi bila tersa diri ini terlalu tua untuk di rai..konon nya..si dia mengajak ak teman dia study seperti biasa..ak lak sibuk lah basuh kain cepat2..tak terpikir dah da rancangan min nyorok2 dikalangan mereka..huhu
ni lah muke2 budak2 yg nk min aci nyorok..huhu...
kalau korang nk tau..diorg hampir2 ditangkap oleh pkcik guard amin,coz igt diorng nk mencuri keta kancil kat belakang 2..huhahauhu...dekat 30 minit diorng menapak kat situ..suspek yg di tunggu tak kua2..sorang lagi tak sempat nk ambik gambar sebagai bukti..takpe..ak bg tau nama je..muaz..budak fpi,tahun 1..ekekek...special lah ko dlm ni..eekkeke
ha..ni lah kek yang diorg pegang..sib bik tak jatuh or dirampas oleh pkcik 2..kalau tak..melepas..heheh
(4 dara pingitan..semua solo lg..nk no fon?heheh)

cm ni lah kisah bermulaaaa..................................
kul 1230 t.malam.waktu malaysia
tiga sahabat dan seorang camera men dah siap tunggu..
konon2 nak min nyorok-nyorok belakang keta kencil kat k4 amin..
sasaran pun turun...dengan lagak selamba dan membawa beg laptopnya...(kfc..sedap hingga menjilat kotak..hhuhuh)
niat di hati nk g teman buah hati study kat lbry depan kolej..
emm...lain citer dah jadi...bila sasaran ternampak 3 sahabat ni..
emm.....
sasaran terkejut kambing...hahhaahha
dengan satu nada..(ni lah birthday girl nya)
sasaran terdengar...
happy birthday........................
ha...aku ker?
bila ak lahir...?so bermulalah edisi potong memotong kek..
kat depan k4 gak kami arwah kan kek 2..
muaz ckp dia terpksa cncel tasik idaman 4 meja sbb ak tak teruja nk kua..
cis melampau btl tipunya..ekekek...tp mmg best lah korang punya aci nyorok..kalau ak tau ak bsuh kain lama2 lg..hahahah...
kawan2...t.q...
bt wana,aidah n anis..love u all..
muaz..t.q bayak2...
untuk kfc dan kek..sedap....
buat yang tersayang...b.....t.q join diorng bt komplot k..
love u....
t.q untuk segalanya...
ni kali ke dua ak diraikan...
mula2 dgn team belacan..
skarng dgn persatuan datin..hahahah

1 comment:

  1. ho? hahaha... takper t pegi mkn bawah pelita..

    ReplyDelete